OPK-nytt 08.02.2016

Hei alle sammen.
Viktige ting først.

  • Ingen trening fredag 12. februar.
   Styret har denne fredagen invitert alle skytelederne ut på middag. Dette for å vise at vi setter stor pris på den frivilligheten de viser ved å stille opp på fritiden for at andre skal få skyte. Vi regner med at det er stor forståelse for dette blant klubbens medlemmer.
  • Ingen trening enda en gang fredag 26. februar.
   Vi avholder sikkerhetskurs for nybegynnere den fredagen og det vil derfor ikke være trening den dagen.
  • Norgesfelt 11. februar.
   — med OPK som stevne-ansvarlig.
   Vi ønsker medarbeidere
   Dette er en flott måte å få en smak av hva det å arrangere et stevne er.
   ……i uformelle former, men med fult fokus på at alle skal føle seg trygge, og ha det hyggelig.
   Vi ønsker (trenger) 4 personer for å gjennomføre med grei «margin» — og blir vi flere kan noen lære, og alle kanskje skyte en runde også. De «ferske» får garantert skyte en rund, og kanskje to.
   Start er 18.00 — og vi rigger gjerne banen fra ca 16. Dvs at det er åpent klubb-hus og varm kaffe fra før det. Kommer du rett fra jobb er det bare å ha med matpakke, en kebab eller Nordfjord-pakke — eller bare kjøpe noen pølser i kafè’en vår. C-F og mange av de andre faste vil gjerne se DEG.
   Send epost til cfandreassen@gmail.com
  • Standardstevne 16. februar.
   OPK arrangerer stevne i øvelsen standard. Dette er treningsdagen vår så vi håper mange OPKere melder seg på dette stevnet. Ingen grunn til å gå glipp av «trening» når det er stevne. Det vil være mulig å låne klubbvåpen etc for de som ikke har eget, akkurat som på trening.
   Kun forhåndspåmelding til oppmann@oslopk.com
   Det vil altså ikke være trening denne dage, men stevne.
  • .Resteammo.
   Det er mye resteammo som ligger på Ekeberg. De som har ammo liggende i plastkassen må bruke det opp, ammo som ikke er brukt opp eller merket på nytt vil bli brukt på kurset. Vil du bruke ammoen senere så må du ta deg en tur på banen og få satt på et klistremerke med ditt navn og dato slik at vi vet hva som er hva.
  • Elektronikkdommerkurs.
   Det skal arrangeres elektronikkdommerkurs, se tekst under, klubben betaler for de av klubbens aktive dommere som ønsker å ta dette kurset. Vi håper så mange som mulig melder seg på dette.
   INVITASJON TIL KURS I ELEKTRONIKK FOR DOMMERE

   Kurset holdes i helgen 5.-6. mars 2016. Start lørdag kl. 09:00-18.00, og søndag kl. 09.00 – kl. 15:00. Kursstedet er klubbhuset til Oslo Pistolklubb, på Løvenskiold. Krav til deltakere er gyldig autorisasjon som nasjonal dommer. Kurset avsluttes med en 2 timers eksamen, og kravet til bestått er 85 % riktige svar.

  • PÅMELDING: Klubbene oppfordres til å stimulere aktuelle søkere til å delta, og kretsen ser også for seg at klubbene gir deltakerne økonomisk støtte.

   DELTAKER-/KURSAVGIFT for elektronikkdommerkurs er satt til kr. 250,- per deltaker. Kurskostnadene for øvrig dekkes av Oslo Skytterkrets for de som er tilknyttet denne. For deltakere utenfor Oslo Skytterkrets, tilfaller et tillegg på 600,-. Dommere i egen krets prioriteres, og andre tilbys plass ved ledig kapasitet.

   BINDENDE påmelding skal tydelig merkes ELEKTRONIKKDOMMERKURS, og skal inneholde søkerens navn, riktig adresse, fødselsdato, klubbtilhørighet, tlf.nr. og e-postadresse. Påmelding og ev. spørsmål stilles til sirivaggen@gmail.com.
   Bindende påmelding senest fredag 19. februar 2016.

   Alle påmeldte får endelig beskjed senest mandag 22. februar 2016. Dersom en påmeldt ikke møter til kurset, må hele kursavgiften betales (850,-).

   Med vennlig hilsen
   Oslo Skytterkrets
   Siri Vaggen Kanedal

  • Skytelederkurs.
   Vi ønsker å avholde et internt skytelederkurs for de som kunne tenke seg å bli skyteleder i Oslo pistolklubb.
   Det vi krever er at du har eget våpen, eller er veldig aktiv på trening og snart skal kjøpe eget våpen og at du kan stille opp 3-7 ganger i året som skyteleder.
   Kurset vil være gratis og holdes av Lars Kanedal. Tidspunkt blir vi enig om når vi ser hvem som kan tenke seg dette. Spørsmål og påmelding sendes til post@oslopk.com

 

OPK-bloggen: http://oslopistolklubb.blogspot.com/

OPK på Facebook:

http://www.facebook.com/group.php?gid=3108860703#!/group.php?gid=3108860703

www.oslopistolklubb.no

Medlemssidene:
Passord: lovek2012
Kode til inngangsdør Ekeberg er 2474, fungerer kun når skyteleder har låst seg inn først. Døren skal til enhver tid være låst, det er alles ansvar å sørge for at døren smekker igjen når man går inn/ut. OBS, koden kan endres i løpet av sesongen så det er viktig å lese epostene som sendes ut.

Denne e-posten er sendt til deg som medlem av Oslo pistolklubb. Mener du at du ikke skal stå på denne listen, send en e-post til medlemsregister@oslopk.com Dette gjelder også ved endring av adresser (e-post og post).

Kontakt styret ved å sende en e-post til post@oslopk.com

Mvh

Lars Kanedal
Leder, Oslo pistolklubb